Deelnemers

FIRST ®LEGO®League Jr.

Challenge 2017/2018

first-flljr-aa17-horiz-clr

Raak op stoom voor het FIRST® LEGO® League Jr. 2017/2018 seizoen. Tijdens het AQUA ADVENTURESM seizoen, navigeren meer dan 40,000 kinderen door de onbekende wateren van deze belangrijke voorziening. Ontdek waar het water dat jullie dagelijks gebruiken vandaan komt en wat er onderweg mee gebeurt. Waar zal deze reis jullie naartoe voeren?

Ieder jaar presenteert de FIRST LEGO League Jr. een nieuwe uitdaging om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Tijdens het verkennen van dit alledaagse thema maken de teams van maximaal 6 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar gebruik van bouwkundige basisconcepten om een model van LEGO onderdelen te bouwen. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van LEGO® Education WeDo om de basisprincipes van programmeren te leren. Daarnaast leren de kinderen om hun werk te documenteren in het techneutenschrift en te delen wat zij geleerd hebben op hun ‘Laat Zien’ Poster. Tijdens deze uitdaging werken de kinderen volgens de FIRST LEGO League Jr. Core Values, zoals sportiviteit, samenwerking en respect hebben voor elkaar.

Verwacht: Augustus 2017

Challenge 2016/2017

WasteWise_FNL-small

Zwier als een aap, vlieg als een vleermuis of spring als een kikker tijdens het FIRSTLEGOLeague Jr. CREATURE CRAZESM seizoen. In de dierentuin, op de boerderij en zelfs in je eigen achtertuin kom je allerlei dieren tegen. Meer dan 40.000 kinderen duiken in deze wondere wereld van het dierenrijk. Wat wil jij leren over harige, gevleugelde en geschubde dieren?

Ieder jaar presenteert de FIRSTLEGOLeague Jr. een nieuwe uitdaging om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Tijdens het verkennen van dit alledaagse thema maken de teams gebruik van bouwkundige basisconcepten om een model van LEGO onderdelen te bouwen. Daarbij leren de kinderen informatie te presenteren door middel van een ‘Laat Zien’ Poster. Tijdens deze uitdaging werken de kinderen volgens de FIRSTLEGOLeague Jr. Core Values, zoals sportiviteit, samenwerking en respect hebben voor elkaar.

Download FIRSTLEGOLeague Jr. 2016-inlay

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?