Challenge

SCHRIJF JE DIRECT IN >> Registreren

Challenge 2016/2017

FIRST® LEGO® League Junior 2016/2017

Zwier als een aap, vlieg als een vleermuis of spring als een kikker tijdens het FIRSTLEGOLeague Jr. CREATURE CRAZESM seizoen. In de dierentuin, op de boerderij en zelfs in je eigen achtertuin kom je allerlei dieren tegen. Meer dan 40.000 kinderen duiken in deze wondere wereld van het dierenrijk. Wat wil jij leren over harige, gevleugelde en geschubde dieren?

Ieder jaar presenteert de FIRSTLEGOLeague Jr. een nieuwe uitdaging om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Tijdens het verkennen van dit alledaagse thema maken de teams gebruik van bouwkundige basisconcepten om een model van LEGO onderdelen te bouwen. Daarbij leren de kinderen informatie te presenteren door middel van een ‘Laat Zien’ Poster. Tijdens deze uitdaging werken de kinderen volgens de FIRSTLEGOLeague Jr. Core Values, zoals sportiviteit, samenwerking en respect hebben voor elkaar.

Core Values

FIRST®LEGO® League Junior is een programma waarin het kind centraal staat en is erop gericht het kind een unieke en stimulerende leerervaring te geven. FIRST vindt het belangrijk jongeren de waarde van teamwork te laten ervaren en ze te leren ieders ideeën en bijdragen aan het team te respecteren. FIRST®LEGO® League Junior kernwaarden gaan over het waarderen van elkaars verschillen en leren hoe deze verschillen ons leven kunnen verrijken. FIRST®LEGO® League Junior is het meest succesvol als een team deze waarden ook nog in hun eigen omgeving kan toepassen. We verwachten dat iedereen die betrokken is bij een FIRST®LEGO® League Junior team de volgende kernwaarden begrijpt en naleeft:

  • Wij zijn een team.
  • Wij doen het werk zelf. Onze coaches en mentoren helpen ons om te leren, maar we vinden de antwoorden zelf.
  • Wij delen onze ervaringen en uitvindingen met anderen.
  • Wij zijn behulpzaam, aardig en respectvol als we werken, spelen en delen. We noemen dit Gracious Professionalism®.
  • Wij zijn allemaal winnaars.
  • Wij hebben plezier.
View Fullscreen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?