Hoe organiseer ik een Expo?

Hoe organiseer ik een EXPO?

Iedereen in Nederland of België is vrij om een eigen lokale EXPO te organiseren op je eigen school of clubhuis. Zoek een groep enthousiaste vrijwilligers om dit samen met jou te organiseren. Je bent vrij om te bepalen hoe grootschalig je het wilt aanpakken. Wil je met al je deelnemende teams van jouw school een middag de verzamelde informatie delen met FIRST LEGO League Jr. teams en hen daarbij ook uitnodigen? Via onderstaande link kun je de ‘EXPO Handboek’ downloaden die je helpt met het organiseren van een lokale FIRST LEGO League Jr. EXPO. Wanneer je een lokale EXPO gaat organiseren laat ons dat in elk geval weten zodat we jouw EXPO kunnen toevoegen aan de lijst met georganiseerde EXPO’s.

Wil je een grote regionale EXPO organiseren voor alle teams in de regio? Neem dan contact op met Stichting Techniekpromotie voor meer informatie.

> Contact

Opmerking: Stichting Techniekpromotie kan niet alle FIRST LEGO League Jr. EXPO’s overzien of begeleiden. Deze worden georganiseerd en begeleid door teams, ouders, teamcoaches, vrijwilligers of regionale partners. Ongevallen of verantwoordelijkheden zijn te allen tijden voor de organisatie van de georganiseerde EXPO in kwestie en kunnen niet verhaald worden op Stichting Techniekpromotie.

Aandenken

Als herinnering aan deelname aan de FIRST LEGO League Jr. is er een deelnamecertificaat beschikbaar. 

aqua-adventure-deelnamecertificaat

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?