Kosten

Kosten

REGISTRATIE

Registratie voor deelname aan de FIRST LEGO League Jr. kost € 55,- per team. Daarvoor ontvangt het team de inspireset, een doos met 700+ LEGO elementen waarmee het team het inspiremodel en het LEGOmodel kan maken. 

LET OP: Bij deelname aan een georganiseerde EXPO kunnen eventueel extra kosten verbonden zijn. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende regiopartner/organisator.

Daarnaast bieden wij dit jaar in samenwerking met enkele regiopartners (niet allemaal, zie registratiepagina voor een overzicht) de mogelijkheid om met de hele klas in te schrijven. Een klasseninschrijving kost € 130,-. Jullie ontvangen dan zes(6) inspiresets.

EENMALIGE KOSTEN

Voor gevorderde teams raden wij aan om de FIRST LEGO League Jr. te combineren met het gebruik van LEGO WeDo 2.0 (of LEGO WeDo). Dit materiaal biedt, gecombineerd met de gratis educatieve software (met geintegreerd lessenpakket) een verdieping op het programma. Kinderen worden spelenderwijs meegenomen in de wereld van Onderzoekend en Ontwerpend leren en gaan aan de slag met de 21e eeuwse vaardigheden. Voor een overzicht van de kosten van dit materiaal, kijk op de benodigdhedenpagina.

 

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?