Registreren

Aanmelding FIRSTLEGOLeague Jr. Creature Craze seizoen is geopend!

Op 30 augustus 2016 is de inschrijving voor het nieuwe seizoen geopend. Hieronder kun je je direct bij één van de geplande expo’s inschrijven. Na inschrijving ontvang je de Creature Craze challenge automatisch per mail toegestuurd. Ook krijg je binnenkort per post 2 prachtige FIRSTLEGOLeague Jr. Creature Craze posters.

Opties voor deelname:

Deelname aan de FIRSTLEGOLeague Jr. kan op verschillende manieren:

  1. Jullie kunnen met de hele klas aan het werk en vervolgens ook een eigen EXPO organiseren, meer informatie vind je hier.
  2. Jullie kunnen ook een team (of meerdere) aanmelden voor deelname aan een EXPO georganiseerd door een van onze regiopartners. Voor praktische informatie en voorwaarden voor deelname aan de regionale EXPO, neem contact op met de betreffende regiopartner. Het overzicht van de regionale EXPO’s en inschrijflinks vind je hier.

In de regio Brabant (Eindhoven en Tilburg) is er een classroomkit beschikbaar. Meer informatie daarover vind je hier.

Een eigen EXPO organiseren?

Willen jullie zelfstandig een EXPO op school (of op de BSO) organiseren? Dat kan door een team aan te melden via de *algemene inschrijfpagina.*

*  Voor scholen in Brabant is het ook mogelijk om, wanneer jullie een eigen EXPO organiseren, gebruik te maken van het aanbod van de FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit. Meer informatie vind je hier.

Deelnemen aan een van de regionale EXPO’s?

Om deel te nemen aan een van de regionale EXPO’s, kies hieronder de EXPO in jullie regio en meld je aan. Neem ook even contact op met de regiopartner om na te gaan welke voorwaarden voor deze specifieke regionale EXPO gelden.

Klik op de naam van de regio om naar de betreffende inschrijfpagina te gaan

Regio Datum EXPO Locatie Contactpersoon
Delft za 10-12-2016 Science Center Delft, Mijnbouwstraat 120, 2628 RX Delft s.demoor(at)tudelft.nl
*Eindhoven* vr 19-5-2017 Klokgebouw, Eindhoven l.degraaf(at)fontys.nl
Haaglanden za 26-11-2016 Haagse Hogeschool, Den Haag p.vanden.boogert(at)hco.nl
*Tilburg* za 10-12-2016 Fontys Hogescholen campus Stappegoor gebouw P3, Prof. Goossenslaan 1, Tilburg l.degraaf(at)fontys.nl
Westland za 17-12-2016 PRIVA Campus, Zijlweg 1, De Lier info(at)vanderkruit.nl

* Voor de regio’s Eindhoven en Tilburg is een FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit beschikbaar. Meer informatie hierover vind je hieronder.

FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit

De regiopartner in Brabant biedt een FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit aan. Scholen kunnen dan een volledig pakket lenen om met de hele klas met het programma aan de slag te gaan. Voor meer informatie over de inhoud van het pakket en voorwaarden neem contact op met l.degraaf(at)fontys.nl.

LET OP: De Classroomkit is alleen beschikbaar voor scholen en BSO’s in Brabant.

FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit bestellen?

Wanneer jullie een FIRSTLEGOLeague Jr. Classroomkit willen bestellen, stuur dan een e-mail o.v.v. jullie teamnummer (ontvangen bij inschrijving, zie bevestigingsmail) en schoolnaam naar jrfll(at)techniekpromotie.nl.

De FIRSTLEGOLeague Jr. Challenge wordt jaarlijks gelijktijdig met de kick-off van de FIRSTLEGOLeague gelanceerd.  Lees hier de algemene voorwaarden voor inschrijving.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de FIRSTLEGOLeague Jr.? Kijk dan eens goed rond op deze website!

Zijn je vragen niet beantwoord? Neem dan contact op met Stichting Techniekpromotie door een e-mail te sturen naar jrfll(at)techniekpromotie.nl.

 
Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?