Partners

Partners

Door samen te werken écht een substantiële bijdrage leveren aan techniek- en wetenschapstalentontwikkeling bij kinderen en jongeren. Dàt is de missie van de partners die in Stichting Techniekpromotie zijn verenigd. Niet langer apart van elkaar kleine successen realiseren, maar samen echt een statement maken.

Stichting Techniekpromotie is altijd op zoek naar nieuwe partners. “Partner zijn” betekent bij ons dat u een concrete bijdrage levert, dat kan zowel cash als in-kind. Onze oprichtingspartners zijn de initiatiefnemers van hun samenwerking in Stichting Techniekpromotie. Samen met onze onderwijspartners zijn zij lid van het bestuur. De bedrijfspartners dragen financieel of in-kind bij, bijvoorbeeld door de inzet van medewerkers of hun specifieke kennis en kunde. Wilt u concreet ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op met Brigitte van Helden , telefoonnummer 040-2473300. Wij horen graag van u!

Kijkt u voor meer informatie over Stichting Techniekpromotie op www.techniekpromotie.nl. Wanneer mogen we uw naam aan de onderstaande lijst toevoegen? De volgende partners dragen nu al bij aan de FIRSTLEGOLeague Jr. en activiteiten van Stichting Techniekpromotie:

 

Deelnemers in Stichting Techniekpromotie

 

Overige onderwijsinstellingen

 

Partners

 

Internationale partners

 

Preferred suppliers

Voor de uitvoering van de FIRSTLEGOLeague in de Benelux hebben wij op dit moment de volgende vaste leveranciers:
 

Regiopartners

Kijk op de pagina ‘Regiopartners’ voor een actueel overzicht van regiopartners die in de Benelux de regionale uitvoering van de FIRSTLEGOLeague verzorgen.

 

Regiopartner worden?

Kijk op de pagina ‘Regiopartner worden?’ voor een omschrijving van de taken van een regiopartner.

 

Internationale collega’s

Kijk op www.firstlegoleague.org voor een actueel overzicht van alle landen waar de FIRSTLEGOLeague momenteel wordt georganiseerd.

 

Partner worden van de FIRSTLEGOLeague?

Draagt uw bedrijf graag bij aan het tot stand komen van een fantastische techniekervaring voor kinderen tussen de 9 en de 15 jaar? Dan is de FIRSTLEGOLeague uw kans! Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via mail [mail adres FIRSTLEGOLeague Jr.], Bellen kan ook: 040-2473300

Wist je dat je zelf een vulkaanuitbarsting kunt maken?